Vi tilbyder fødselsforberedelse 300+ gratis artikler chat med jordemoder 25+ online videokurser videokonsultationer
Gravid.dk logo
Vi tilbyder fødselsforberedelse 300+ gratis artikler chat med jordemoder Berit 25+ online videokurser online videokonsultation

Tips og tricks til at få din baby til at falde til ro

Tips og tricks til baby

Det er ofte lettere sagt end gjort at få en baby til at sove. Faktisk kan det til tider være en næsten umulig opgave. Gudskelov findes der en lang række effektive tips og tricks, som man kan overveje at praktisere, hvis man gerne vil undgå at blive vækket af babygråd et utal af gange i løbet af en nat. De færreste små børn sover fra aften til morgen uden at vågne en eneste gang, men med den rette strategi kan man reducere antallet af opvågninger og dermed sikre en mere tryg og uforstyrret nattesøvn. Fortsæt læsningen, hvis tanken om en bedre nattesøvn behager dig.

Lær dit barn at kende

Jo bedre du kender dit barn og dets behov, desto større chance er der for, at du kan få det til at falde til ro. Din allervigtigste opgave er at lægge mærke til, hvad der får barnet til at falde til ro, da denne viden vil være yderst værdifuld for dig som forælder. Nogle børn føler sig bedst tilpas, når der er helt ro, mens andre børn har brug for fysisk kontakt. Det er meget forskelligt fra barn til barn, hvorfor du under alle omstændigheder er nødt til at aflæse netop dit barns signaler.

Skab hygge og tryghed

Selvom små børn ikke har den største interesse for boligindretning, så er det et faktum, at børn har lettere ved at finde ro i hyggelige og trygge omgivelser. Derfor kan det i den grad betale sig at tænke dette ind i indretningen. Med nogle nøje udvalgte puder, tæpper og sovedyr burde det være muligt at skabe en mere hyggelig atmosfære. Dette vil gavne både dig og dit barn.

Investér i en babynest

En babynest er et vaskeægte must-buy for alle forældre. En babynest fungerer kort og godt som en slags babyrede, som giver barnet den fornødne varme og tryghed. At ligge i en babynest minder langt hen ad vejen om at ligge i moderens mave, hvilket forklarer, hvorfor så mange børn sætter pris på dette redskab. Den såkaldte babynest kan bruges på gulvet, men vil typisk passe bedst ind i tremmesengen, barnevognen eller vuggen.

Mammashop.dk er et besøg værd, hvis man er på udkig efter en babynest til det lille barn. Produktet er tilegnet børn i aldersgruppen 0-6 måneder. Du kan med fordel købe en babynest, som kan justeres i størrelsen, da det er med til at forlænge brugstiden. Produktet vil med al sandsynlighed sikre en bedre og fredeligere søvn, hvorfor det er en god investering.

Del artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Andre læste også:
Tigerspring
Baby
De 10 Tigerspring

Tigerspring er en måde at dele babys udvikling op i nogle trin. Forskning på området har vist, at børns udvikling

Babysvøb
Baby
3 ting du skal vide om babysvøb

Babysvøb betyder, at du svøber din baby stramt ind i et klæde. Det er en teknik, som har været brugt