Tips og tricks til at få din baby til at falde til ro

Tips og tricks til baby

Det er ofte lettere sagt end gjort at få en baby til at sove. Faktisk kan det til tider være en næsten umulig opgave. Gudskelov findes der en lang række effektive tips og tricks, som man kan overveje at praktisere, hvis man gerne vil undgå at blive vækket af babygråd et utal af gange i løbet af en nat. De færreste små børn sover fra aften til morgen uden at vågne en eneste gang, men med den rette strategi kan man reducere antallet af opvågninger og dermed sikre en mere tryg og uforstyrret nattesøvn. Fortsæt læsningen, hvis tanken om en bedre nattesøvn behager dig.

Lær dit barn at kende

Jo bedre du kender dit barn og dets behov, desto større chance er der for, at du kan få det til at falde til ro. Din allervigtigste opgave er at lægge mærke til, hvad der får barnet til at falde til ro, da denne viden vil være yderst værdifuld for dig som forælder. Nogle børn føler sig bedst tilpas, når der er helt ro, mens andre børn har brug for fysisk kontakt. Det er meget forskelligt fra barn til barn, hvorfor du under alle omstændigheder er nødt til at aflæse netop dit barns signaler.

Skab hygge og tryghed

Selvom små børn ikke har den største interesse for boligindretning, så er det et faktum, at børn har lettere ved at finde ro i hyggelige og trygge omgivelser. Derfor kan det i den grad betale sig at tænke dette ind i indretningen. Med nogle nøje udvalgte puder, tæpper og sovedyr burde det være muligt at skabe en mere hyggelig atmosfære. Dette vil gavne både dig og dit barn.

Investér i en babynest

En babynest er et vaskeægte must-buy for alle forældre. En babynest fungerer kort og godt som en slags babyrede, som giver barnet den fornødne varme og tryghed. At ligge i en babynest minder langt hen ad vejen om at ligge i moderens mave, hvilket forklarer, hvorfor så mange børn sætter pris på dette redskab. Den såkaldte babynest kan bruges på gulvet, men vil typisk passe bedst ind i tremmesengen, barnevognen eller vuggen.

Mammashop.dk er et besøg værd, hvis man er på udkig efter en babynest til det lille barn. Produktet er tilegnet børn i aldersgruppen 0-6 måneder. Du kan med fordel købe en babynest, som kan justeres i størrelsen, da det er med til at forlænge brugstiden. Produktet vil med al sandsynlighed sikre en bedre og fredeligere søvn, hvorfor det er en god investering.

Om forfatteren

Prøv Gravidklubben gratis

Få jordemoderhjælp, kurser, e-bøger, lynguides, ugentlige live sessioner – ALT SAMMEN FOR GRAVIDE OG NYBAGTE FORÆLDRE

Læs mere om Gravidklubben her eller prøv den gratis i 7 dage

Halvårligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 99,- / MÅNED Betal kr. 595,- nu og spar 50% ift. et månedsmedlemskab
  • Få alt: Kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • Én-til-én sparring med jordemoder Berit
  • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser
Anbefalet

Månedligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 199,- / MÅNED Betal kr. 199,- pr. måned du er medlem
  • Få alt: Kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • Én-til-én sparring med jordemoder Berit
  • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser

Seneste artikler