Selvforkælelse under barsel
Husker du dig selv?

Selvforkælelse er vigtigt – og her er 3 måder

Picture of Af sponsor
Af sponsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Én ting er sikkert, og det er netop vigtigheden ved selvforkælelse i en travl hverdag. Det gælder både, når du er på arbejde, og når du er på barsel. Selvom der er travlt derhjemme, må du ikke glemme at hygge lidt ekstra om dig selv. Derfor giver vi dig tre gode måder at forkæle dig selv på, imens du er på barsel.

Det kan være svært at finde mange timer til at være ude af huset, så derfor er vores bud på selvforkælelse noget, som den lille tillader. Læs med og bliv inspireret.

Kroppen skal du passe godt på

Vores kroppe bliver konstant belastet af alt, hvad vi foretager os. Meget kan den holde til, men med tiden vil spændinger hobe sig op, og så kan det være tid til at få dem løsnet lidt op. Derfor kan du vælge at være god ved dig selv og tage en tur forbi din lokale fysioterapeut. Her kan du få løsnet godt op, imens den lille sover ved siden af. Du kan kigge forbi Haslefysioterapi.dk, der tilbyder mange forskellige behandlinger.

Forkæl dig selv hjemme fra sofaen

Selvforkælelse kommer i mange forklædninger. Så hvorfor ikke gribe mulighed og få leveret noget lækkert direkte hjem til dig? Hudplejeprodukter er noget, som kvinder ikke kan få nok af, og der findes alverdens produkter derude, som er fantastiske at have på hylderne. Find dine favoritter eller se mere her, hvis du vil blive godt og grundig inspireret til din næste hudplejerutine.

Ved at handle online, kan du nemt finde dig nogle gode ting, som kan gøre hverdagen lidt mere lækker. Du slipper for at skulle ud og stå i kø, og i stedet kan du gøre det med benene oppe hjemme i sofaen. Det synes vi altså er lidt af en bonus.

Bestil maden hjem

En simpel ting som madlavningen kan godt være en udfordring med en lille derhjemme. Og det gælder i særdeleshed, når det handler om at spise maden ude. Derfor kan du vælge at forkæle dig og din partner med lækker mad udefra. Bestil mad fra din yndlingsrestaurant og få det leveret lige til døren. På den måde kan I få den gode oplevelse hjemme uden at skulle tænke på, at den lille også skal sove. Det er tilmed også en omgang selvforkælelse, der gavner begge parter, og det kan være endnu vigtigere på kontoen. Så er spørgsmålet bare, hvad du har lyst til fra menuen?