Sæt dig selv i fokus efter fødslen
Er det blevet tid til at forkæle dig selv?

Sæt dig selv i fokus efter fødslen

Picture of Af sponsor
Af sponsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Denne artikel er udarbejdet i samarbejde med Dermatology Lab og Tandlægerne på Østerbro. Teksten kan indeholde sponsorerede links.

Igennem en graviditet er fokus i høj grad på den lille ny, og du bliver derfor typisk selv sat i baggrunden. Det samme gælder umiddelbart efter fødslen, hvor det vigtigste naturligvis er at give den lille guldklump den absolut bedste start på livet.

Når han eller hun har fundet sig godt til rette, er det imidlertid tid til igen at fokusere lidt på dig. Både graviditeten og tiden derefter kan være en noget hård omgang, og derfor er det også velfortjent med en smule selvforkælelse, når de værste strabadser er overstået. Hvordan du forkæler dig selv er helt op til dig. Det vigtigste er, at du sætter dig selv i fokus. Med børn i verdenen er det kun sjældent, du har mulighed for at fokusere på dig, men når muligheden er der, bør du gribe den.

Få den krop, du gerne vil have

Kroppen forandrer sig igennem en graviditet. Det er ikke til at komme uden om. For nogle tærer det i høj grad på selvtilliden og selvværdet, at kroppen ikke er den samme efter en fødsel. Det er selvfølgelig fuldkommen naturligt, at kroppen ændrer sig, og forandringerne er blot tegn på, at kvindekroppen har udført et lille mirakel.

Er du alligevel meget ked af den måde, din krop ser ud på efter din graviditet, er der heldigvis masser af ting, du kan gøre. Det kan bidrage til bedre selvværd, og det er naturligvis ønskværdigt. Eksempelvis kan du finde massevis af træningshold specifikt udviklet til nybagte mødre. At du har født er ikke ensbetydende med, at du ikke længere kan have en smidig, sund og ungdommelig krop. Du skal blot vælge den rette træning og kost, hvis du gerne vil have din drømmekrop som nybagt mor. Sæt derfor eksempelvis dig selv i fokus med målrettet træning.

Skønhedsbehandlinger kan give selvtilliden et boost

Har din selvtillid brug for et boost efter graviditeten, kan du vælge at få lavet diverse skønhedsbehandlinger. Det kan gøre meget blot at få lavet en lækker ansigtsbehandling eller at få farvet øjenbryn og -vipper. Lav gerne en dag ud af det sammen med en veninde eller din mor eller søster.

Du kan også vælge at få lavet mere permanente behandlinger, som gør, at du fremover altid vil være den absolut bedste version af dig selv. Det kunne for eksempel være et løft af kindben. Det kan give dig fylden i dine kindben tilbage og dermed give dit ansigt en flot markering. Du kan også vælge at få rettet dine tænder på helt diskret vis ved hjælp af Invisalign, som er en usynlig tandbøjle. På den måde får du det smukkeste smil, og det kan bidrage til højere selvtillid. Der er altså masser af muligheder, hvis du gerne vil give selvtilliden et nøk i den rigtige retning efter fødslen.