Vi tilbyder fødselsforberedelse 300+ gratis artikler chat med jordemoder 25+ online videokurser videokonsultationer
Gravid.dk logo
Vi tilbyder fødselsforberedelse 300+ gratis artikler chat med jordemoder Berit 25+ online videokurser online videokonsultation

Sådan kan du følge med i din graviditet.

Gravid mave

Hvis du tror, at du er den eneste gravide med mange spørgsmål, så tro om igen. Graviditet er en smuk gave, men det kan også være ekstremt hårdt og stressende, for mange kvinder ved ikke hvordan de næste 9 måneder vil forløbe, og der kan ske mange ting fra uge til uge. Her er en lille guide til hvordan du kan følge med i din graviditet.

Hvornår er din termin?

Det første der er vigtigt at vide, er hvornår du egentlig har termin. Med en terminsberegner ved du præcis, hvor langt du er i din graviditet og hvad betydning det har for dig og din baby. Når du først kender din termin, kan du følge med i dit barns udvikling i maven uge for uge.

Graviditets apps

Der findes et hav af graviditets apps på markedet, og der er sikkert også en der kan hjælpe dig i løbet af din graviditet. I mange af dem kan du indtaste din termin ind, og på den måde følge din babys udvikling via app’en. Derudover kan du også finde råd og anbefalinger til kost- og vitamintilskud, motion og andet, der kan hjælpe dig med at få den bedste graviditet. Du kan eventuelt spørge din læge, om de kan anbefale nogle apps.

Graviditetseksperter

Du må aldrig føle, at du står alene i din graviditet, og selvom man let kan føle sig usikker, er der en masse eksperter, der er ansat til at få dig gennem din graviditet. Hvis du derfor ikke stoler på apps eller det du selv kan læse dig frem til, kan du altid spørge din læge, sygeplejersker og jordemødre til råds om din graviditet. De kan nemlig bekræfte eller afkræfte om det, du har læst dig frem til, er rigtigt. Ligeledes kender de også dig som person, og ved oftest hvad der er bedst for netop dig.

Del artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Andre læste også:
Tigerspring
Baby
De 10 Tigerspring

Tigerspring er en måde at dele babys udvikling op i nogle trin. Forskning på området har vist, at børns udvikling

Babysvøb
Baby
3 ting du skal vide om babysvøb

Babysvøb betyder, at du svøber din baby stramt ind i et klæde. Det er en teknik, som har været brugt