Vi tilbyder fødselsforberedelse 300+ gratis artikler chat med jordemoder 25+ online videokurser videokonsultationer
Gravid.dk logo
Vi tilbyder fødselsforberedelse 300+ gratis artikler chat med jordemoder Berit 25+ online videokurser online videokonsultation

Sådan bliver du klar til barnedåben og fødselsdagene

Telt til barnedåb

Graviditeten er en helt speciel tid, og inden baby kommer til verden, så er der et ocean af forskellige ting der skal klares. Mange ting skal egentlig ikke klares før efter fødsel, men kan være en fordel blot at have gjort sig nogle tanker omkring på forhånd, såsom barnedåb eller fødselsdage.

Lej telt til enhver anledning

Det er forskelligt fra person til person, hvornår der vælges at blive afholdt en barnedåb. Nogen kan godt lide at få det gjort med det samme, hvorimod andre bedst kan lide at vente til, at barnet er ældre. Men uanset om der er tale om barnedåb eller fødselsdag, så er vi vilde med at fejre og gøre noget godt for vores børn, og dette er ingen undtagelse. Det er dog de færreste der har mulighed for at holde en fest i anledning af barnedåb eller fødselsdage inde i huset, og her kan det være en fordel at leje et telt. Du kan klikke her, for at se de mange muligheder hos Ørsted Telte. Disse telte er den perfekte løsning, da de kan rumme mange mennesker, og passer perfekt til sommerhalvåret. Skulle der opstå bekymringer omkring underlaget, så kan der altid tilvælges gulve, og det samme gør sig gældende hvis det skulle blive koldt, da det her er muligt at vælge varmekanoner, som sørge for at gøre disse telte lune og behagelige at være i.

Rigeligt med plads til dig og familien

Lej telt er ingen skidt idé til dig der har en større familie og har brug for rigeligt med plads. Derudover sparer du også besværet ved ikke at skulle gå og rydde op i hjemmet flere dage efter. Disse flotte og stabile telte fås i mange forskellige størrelser, og med massevis af tilbehør til lige dét du mangler. Både barnedåben og fødselsdagene vil forløbe uden problemer og med massevis af plads.

Del artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Andre læste også:
Tigerspring
Baby
De 10 Tigerspring

Tigerspring er en måde at dele babys udvikling op i nogle trin. Forskning på området har vist, at børns udvikling

Babysvøb
Baby
3 ting du skal vide om babysvøb

Babysvøb betyder, at du svøber din baby stramt ind i et klæde. Det er en teknik, som har været brugt