Ny garderobe under graviditeten

MammaMilla

Under en graviditet er der meget som kræver tilvænning. Udover det faktum, at man snart skal være mor, så sker der også andre ting og sager med kroppen, som er vigtige at forholde sig til. En del af dét at være gravid er, at maven vokser, og at man derfor har brug for ventetøj, men hvor finder man lige et stort udvalg af god kvalitets ventetøj?

Føl dig godt tilpas i ventetøj

For nogen gravide kan det at skulle finde tøj føles direkte besværligt og unødvendigt. Det føles måske ikke som om noget rigtigt passer, og det er varmt og ubehageligt at prøve en masse forskelligt tøj, som man ikke har styr på om passer ordentligt. Vigtigheden af at finde komfortabelt graviditetstøj er enormt vigtigt, da du skal føle dig så godt tilpas som overhovedet muligt under graviditeten.

Massevis af ekspertise og prøverum

Hos MamaMilla er der et stort udvalg af ventetøj, så du har gode chancer for at finde noget du er glad for. Derudover, så er der massevis af hjælp at hente i form af ekspertise, hvor der guides i at finde det rigtige og mest behagelige tøj. Du kan blive guidet både i forretningen, men også online hvis du foretrækker at handle online. I MamaMilla’s fysiske butik er der massevis af prøverum, hvor der er god mulighed for at få prøvet tøjet af inden køb.

Mamalicious

Et af de mest populære mærker hos MamaMilla er mærket ”Mamalicious”, som lægger vægt på, at ventetøj sagtens kan være flot, praktisk og behageligt på samme tid. Udvalget er stort, og til prisklasser der er til at betale. Meget af Mamalicious’ ventetøj er hvad der svarer til det der ligner helt ”normalt” tøj, så du behøver ikke udskifte hele garderoben, og dét der endelig skal udskiftes, er noget som sagtens kan bruges som almindeligt tøj også.

Om forfatteren

Prøv Gravidklubben gratis

Få jordemoderhjælp, kurser, e-bøger, lynguides, ugentlige live sessioner – ALT SAMMEN FOR GRAVIDE OG NYBAGTE FORÆLDRE

Læs mere om Gravidklubben her eller prøv den gratis i 7 dage

Halvårligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 99,- / MÅNED Betal kr. 595,- nu og spar 50% ift. et månedsmedlemskab
  • Personlig sparring med jordemoder Berit
  • Få kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser
Anbefalet

Månedligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 199,- / MÅNED Betal kr. 199,- pr. måned du er medlem
  • Personlig sparring med jordemoder Berit
  • Få kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser

Seneste artikler