Logo Gravid.dk
Søg
Close this search box.
Husk at forkæle dig selv
Husker du at gøre noget godt for dig selv i din graviditet?

Husk at forkæle dig selv, når du er gravid

Picture of Af sponsor
Af sponsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Når man er gravid, går langt det meste af ens tid med at tænke på det lille menneske, der vokser inden i en. Alle de ting, man indtager, er afstemt efter, hvad der er allerbedst for den lille, og i alle de ting, man foretager sig, har man sin kommende baby for øje. Men husker du også at passe på dig selv og lytte til dine egne behov? Inden længe kommer dit barn til verden, og så vil der ikke være tid til at gøre de ting, du selv har lyst til. Derfor er det en god idé, at du får gjort alle de ting, du får mindre tid til senere.

Saml veninderne

Inden voksenlivet for alvor kalder, bør du samle alle dine nærmeste veninder til en hyggelig dag, hvor I kan snakke og grine en masse. Inden længe skal du passe på et lille menneske 24/7, og det vil gavne dig at have fyldt op på venindekontoen inden da.

Få luksus til lokkerne

De fleste frisører anbefaler, at du undlader at farve dit hår, imens du er gravid. Men derfor kan du sagtens forkæl dig selv og dit hår med en tur til din lokale frisør. Måske er det tid til en kortere frisure, for mange børn elsker som bekendt at hive i de lange lokker? Eller måske har du bare brug for at få studset lidt i spidserne. Ligemeget hvad er en tur til frisøren dejligt, og det er altid rart at sidde der ved vasken og få vasket håret af en professionel.

Afslappende akupunktur

Mange gravide oplever smerter og ømhed i kroppen. Med akupunktur kan langt de fleste gener i forbindelse med graviditet lindres, blandt andet kvalme, bækkensmerter og væskeophobninger. Så tag en tur til en smertelindrende akupunktur og gør noget godt for dig selv og din gravide krop.

Har du brug for flere tips til selvforkælelse, kan du læse mere her.