Skal være far
Skal du også være far?

Hjælp! -Jeg skal være far

Picture of Af sponsor
Af sponsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Testen var positiv. Hun fortalte det i går. Du har ikke været så lykkelig længe. Alt indeni dig sprudler af glæde. Der sker også noget andet indeni dig. Angst. Du skal være far! Det kan være svært at forholde sig til rollen før den lille kommer ud, men allerede nu kan du begynde at mærke det ansvar der bliver pålagt dig. Du får tanker såsom; kan jeg klare opgaven? Hvordan er jeg der for min kæreste i det hun skal gennemgå?
Det er kun sundt at have disse bekymringer. Læs med her og få en lille guide til, hvordan du skal gribe det an.

Glæd dig og nyd det

Du har ni måneder. Det er ikke i morgen, så tag det roligt. Lige nu er det vigtigste blot at holde hovedet koldt og nyde den kærlighed, som det indebærer at skabe et liv sammen. I skal glæde jer og snakke om det kommende barn og om den fremtid jeres lille familie går i møde. Du kan hurtigt glemme at nyde tiden, fordi det medfører så meget praktisk, at få et barn, så husk at stop op og nyd det.

Indhent viden om rollen

Der sker meget under en graviditet. Der er mange stadier og meget du aldrig har vidst fandtes. Når barnet kommer, så skal du også være klar på alle de opgaver det medfører. Derfor skal du indhente en masse viden om graviditet og de første måneder som forældre. Det kan du gøre ved at læse en masse bøger om emnet. Du kan læse bøger som Gravid, uge for uge og forstå processerne bedre. Det gør dig også til en større del af graviditeten. Blive klogere og læs bogen her.

Støt din kæreste

Din kæreste ligger krop til. Du føler dig måske lidt utilstrækkelig og ved ikke helt hvad du skal gøre. Derfor er det blot vigtigt, at du giver hende ro og støtter hende i alle de forandringer hendes krop gennemgår. I denne tid er det en god ide at forkæle hende lidt ekstra, give hende lidt flere komplimenter. Gravide kvinder føler sig ofte store og klumpede som månederne går, men de skaber et mirakel, så fortæl hende det. Fortæl hende, at hun bærer jeres barn smukt.