Her finder du det mest behagelige tøj

Bambustøj

Har du termin inden for den nærmeste fremtid og er ved at vokse ud af alt tøj, du har i dit klædeskab? Eller har du født for nylig og er først ved at lære din nye krop at kende? Hvis du står i en af de to situationer, har du måske også oplevet, at ikke alt tøj er lige lækkert at hoppe i under en graviditet eller efter en fødsel, hvor kroppen har været sat på en hård prøve.

Og nu hvor du alligevel bare tæller dagene til, at du skal føde, eller venter utålmodigt på, at din baby vågner op fra den lange middagslur, kan du passende kigge på lækkert tøj, der kan være mere behageligt at hoppe i end det, du har liggende i klædeskabet i forvejen.

Blødt og bæredygtigt tøj

Bambustøj til kvinder er vejen frem. De mange bambusfibre i tøjet gør tøjet blødt og behageligt at have på. Derudover virker fibrene også antibakterielle, hvilket betyder, at du ikke behøver at vaske tøjet hver gang, du har brugt det.

Færre tøjvaske, betyder en opgave færre på listen over gøremål. Og hvis der er noget, man har rigeligt af som nybagt mor, er det opgaver. Derfor er det kun et plus, at du nu kan hoppe i blødt, lækkert og afslappet tøj, som du ikke behøver at vaske hver dag.

Noget for enhver smag

Ligegyldigt hvad du mangler i gaderoben, er der mulighed for både at investere i shorts, T-shirts, toppe eller sweatpants lavet af slidstærke bambusfibre. Men måske er det ikke kun dig, der har brug for lækkert, bæredygtigt bambustøj.

Hvis din mand har valgt at holde barsel sammen med dig eller senere i løbet af barnets første leveår, er der også mulighed for at forkæle ham med blødt og lækkert bambustøj. Også her er der mulighed for at købe alt fra underbukser til bløde T-shirts. Der er altså mulighed for, at både mor og far kan blive klædt behageligt og bæredygtigt på, så I har endnu bedre mulighed for at fokusere på det lille nye familiemedlem, uden at skulle tænke over, at tøjet strammer eller ikke sidder ligesom I havde drømt om.

Om forfatteren

Prøv Gravidklubben gratis

Få jordemoderhjælp, kurser, e-bøger, lynguides, ugentlige live sessioner – ALT SAMMEN FOR GRAVIDE OG NYBAGTE FORÆLDRE

Læs mere om Gravidklubben her eller prøv den gratis i 7 dage

Halvårligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 99,- / MÅNED Betal kr. 595,- nu og spar 50% ift. et månedsmedlemskab
  • Personlig sparring med jordemoder Berit
  • Få kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser
Anbefalet

Månedligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 199,- / MÅNED Betal kr. 199,- pr. måned du er medlem
  • Personlig sparring med jordemoder Berit
  • Få kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser

Seneste artikler