Gør noget godt for din krop med en udrensningskur

Gør noget godt for din krop

Som gravid eller ammende må du naturligvis ikke udrense din krop. Men når både graviditet og amning er overstået, trænger du til at finde vejen tilbage til dig selv igen. Det gælder både i forhold til en sundkrop og selvforkælelse. Som gravid og nybagt mor glemmer man ofte at tænke på sig selv, derfor kommer der et tidspunkt, hvor selvforkælelse bør være i fokus.

Nu om dage findes der mange måder, hvorpå vi kan forkæle os selv. Et af de gode steder du kan starte efter endt graviditet og amning, kan være ved at du gøre noget godt for dig selv og hvorfor ikke starte indefra. Et eksempel på hvordan du forkæler dig selv ved at starte indefra, kunne være en udrensningskur fra Slowjuice Copenhagen. Med en udrensningskur fra Slowjuice Copenhagen gør du noget godt fra din krop, eftersom sådanne en kur vil hjælpe din krop indefra.

Kickstart en sund livsstil

Efter at have været igennem en af livets store facetter, som det jo er at blive forældre til et lille barn, trænger de fleste til at komme i balance igen. For de fleste gælder det også i forhold til en sund livsstil. Hvilket er noget af det, de fleste med små børn stræber efter. Når du vælger at give dig selv en udrensningskur i form af juice, får du lagt en rigtig god grobund for en sund livsstil fremadrettet.

En juice for enhver smag

Hos Slowjuice Copenhagen kan du vælge imellem flere forskellige juice, alt efter hvilken en du bedst selv foretrækker. Der er dog noget for enhver smag, så hvis du er bange for at ikke at finde en juice som du er glad for, så tro om igen. Både dig og din krop vil takke dig for at prøve denne skønne udrensningskur.

Sundhed til dig som er gravid

Selvom du ikke skal gennemgå en udrensningskur, hvis du er gravid eller ammende, kan du godt stræbe efter den sunde livsstil og drikke sunde juice lavet på økologiske råvare. Derfor kan du altså med god samvittighed se nærmere på slowjuice copenhagen og købe de juice som kan gøre noget godt for dig under graviditeten og i mens du ammer.

Om forfatteren

Prøv Gravidklubben gratis

Få jordemoderhjælp, kurser, e-bøger, lynguides, ugentlige live sessioner – ALT SAMMEN FOR GRAVIDE OG NYBAGTE FORÆLDRE

Læs mere om Gravidklubben her eller prøv den gratis i 7 dage

Halvårligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 99,- / MÅNED Betal kr. 595,- nu og spar 50% ift. et månedsmedlemskab
  • Personlig sparring med jordemoder Berit
  • Få kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser
Anbefalet

Månedligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 199,- / MÅNED Betal kr. 199,- pr. måned du er medlem
  • Personlig sparring med jordemoder Berit
  • Få kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser

Seneste artikler