Glem ikke en barbermaskine under graviditeten

barbermaskine

Som gravid er der en masse man skal forberede sig på. Udover det faktum, at man nu skal til at tage sig af et barn, så handler det også om som forældre at kunne skiftes imellem pligterne, og gøre hele oplevelsen af en nyfødt så god som overhovedet muligt.

Et fælles projekt

Som forældre handler det om begge to at få det til at fungere. Dét at have et barn, eller blot det at være gravid kan være hårdt til tider, og derfor er det vigtigt at i er sammen om at finde ud af, hvad der skal gøres for at det bliver så let for hinanden som overhovedet muligt. Når barnet er kommet, kan det være at i skal skiftes til at fodre barnet om natten, og det kan til tider godt være nogle utroligt lange dage i har med at gøre.

Barbermaskine og vaske hår

Mor og far kan være helt udmattede, og engang imellem glemmer man lidt den personlige pleje. Mor kan glemme at vaske håret og far kan glemme at benytte sig af en barbermaskine. Dette er helt normalt, for før man er inde i rutinen, så er det enormt udmattende, og noget man i den grad skal vænne sig til. Allerede som gravid kan man opleve vanskeligheder med at huske det hele, og så er det ikke altid man lige kommer i bad. Det kan de fleste gravide nikke genkende til, og det er ganske normalt!

Få mere energi

Hormonerne i kroppen under en graviditet kan være besværlige, og det kan medføre at man er ekstra træt eller ikke føler for at lave noget som helst. De dage er det okay at lytte efter hvad kroppen fortæller dig, men til tider kan det også være en fordel at komme lidt ud og bevæge sig, og prøve at få noget energi, også selvom man ikke rigtigt har lyst, det kan i sidste ende være godt for dig.

Om forfatteren

Prøv Gravidklubben gratis

Få jordemoderhjælp, kurser, e-bøger, lynguides, ugentlige live sessioner – ALT SAMMEN FOR GRAVIDE OG NYBAGTE FORÆLDRE

Læs mere om Gravidklubben her eller prøv den gratis i 7 dage

Halvårligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 99,- / MÅNED Betal kr. 595,- nu og spar 50% ift. et månedsmedlemskab
  • Få alt: Kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • Én-til-én sparring med jordemoder Berit
  • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser
Anbefalet

Månedligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 199,- / MÅNED Betal kr. 199,- pr. måned du er medlem
  • Få alt: Kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • Én-til-én sparring med jordemoder Berit
  • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser

Seneste artikler