Søg
Close this search box.
minder for livet

Giv dit barn minder for livet

Picture of Af sponsor
Af sponsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Nedenstående artikel kan indeholde betalte links til virksomheder.

Der er intet bedre end at kunne give sit barn minder for livet. Det er naturligvis noget, som vi alle ønsker. Desværre kommer mange forældre straks til at tænke i dyre baner, når der skal stables arrangementer på benene, som kan give barnet en fantastisk oplevelse.

Det behøver dog ikke at være tilfældet. I det nedenstående kommer vi med et par gode idéer til, hvordan du giver dine børn minder, der vil blive husket til langt ud i fremtiden. Alt sammen uden at pengepungen skal vendes på vrangen.

Camping i egen have

Har man som barn været heldig at have en baghave eller et græsareal tæt på hjemmet, så har man højst sandsynligt oplevet at campere i egen have. Det er en fantastisk oplevelse for barnet, der får lov til at komme ud og sove under åben himmel. Selvom mange voksne anser camping med telte som værende primitivt, så må man ikke glemme, at det er en oplevelse for ens barn.

Der er endvidere rig mulighed for at arrangere lege ude i det fri. Tag blot et par udendørsspil med, som I kan få tiden til at gå med. Sørg endvidere for at inddrage barnet i aktiviteter såsom at slå teltet op, puste luftmadras op og kokkerere mad. Det vil alt sammen være med til at forbedre helhedsoplevelsen af at campere i egen have.

Tag på udforskning i den nærmeste skov

Der er, som hovedregel, stor fascination omkring skove blandt børn. Det kan hænge sammen med de Tv-serier og film, som barnet ser, hvor skove ofte er en fast bestanddel. Har I en skov i nærheden, så kan det være en rigtigt sjov idé for barnet at komme ud og udforske forskellige dele af skoven.

Der findes endvidere et hav af skattejagter rundt omkring i Danmark. Disse skattejagter har du mulighed for at finde på nettet. Husk dog at læse reglerne. Ofte er det nemlig således, at I skal have en ny skat med, som kan byttes ud med den skat, som I formår at finde. Det kan endvidere være sjovt for barnet at sætte en tidsbegrænsning på, som giver lidt mere spænding. Dertil kan der eksempelvis bruges et stopur fra Time Timer.

Lad kreativiteten få frit spil

Det er uhyre vigtigt at lade sit barn udfolde sin kreativitet. Der er i Danmark rig mulighed for at komme på kreative workshops rundt om i landet. Man kan sågar stille en workshop op i eget hjem. Det kunne eksempelvis være ved at købe kopper eller porcelæn samt dertilhørende udstyr, så der kan males og tegnes derpå. Overordnet set er det ikke de største økonomiske udgifter, der ligger forbundet med disse typer af workshops, hvorfor det kunne være værd at overveje, hvis man ønsker at se sit barn udfolde sig i de kreative baner.