Forkæl dig selv når du skal have baby

Forkæl dig selv

Ønsker du at forkæle dig selv, mens du er på barsel eller imens du er gravid? Så er der flere forskellige måder, du kan gøre dette på. Hvad end du gerne vil opfriskes med wellness, frisør eller noget helt tredje, så er der masser af mulighed for selvforkælelse, hvad end det er fordi du er gravid, eller du går hjemme med din baby på barsel. Læs videre i artiklen her, for at læse om, hvordan du kan forkæle dig selv. Ønsker du at læse om nogle forskellige myter med hensyn til graviditet, kan du læse om det her.

Forkæl dig selv med en massage

Hvis du går på barsel, og virkelig ønsker at forkæle dig selv og din måske trætte krop, så er en massage oplagt for dig. Her kan du virkelig slappe af og føle en rigtig forkælelse, som din krop ville have rigtig godt af. Hvis du derimod er gravid, og ønsker noget selvforkælelse, så er massage ikke på samme måde muligt, da ikke alle former for massage er ”tilladt” for gravide. Dog er det muligt at få en graviditetsmassage, hvilket er en oplagt mulighed, hvis du er plaget af fysiske gener under graviditeten. Bor du i København eller omegn, og ønsker at finde ud af priser på gravidmassage på Nørrebro, så klik ind for at tjekke det ud.

Tag en tur til frisøren

Ønsker du, at der skal ske noget nyt med dit udseende, så kan du vælge at tage et smut til frisøren. Ved at ændre en smule på dit udseende, føler du måske, at der sker noget nyt i dit liv, hvilket er med til at give et frisk pust. Derudover er det også en selvforkælelse at tage til frisøren, og det er altid rart at sidde der ved vasken, og få vasket sit hår af en frisør. Ved du ikke hvilken frisør du skal til, så kan du se priserne hos Nørrebros fedeste frisørsalon her, og se om den er noget for dig.

 

Få ordnet dine negle

Hvis du ikke har de helt store midler at gøre brug af, så kan både en massage og et smut til frisøren være en dyr omkostning. En form for selvforkælelse, som er en smule billigere, er et smut forbi en neglesalon. Med baby er det ikke sikkert, at du finder det særlig praktisk med eksempelvis akrylnegle, men du kan i stedet vælge at få en almindelige manicure eller pedicure. På denne måde får du også noget selvforkælelse, som man helt sikkert godt kan bruge, når man skal have eller har en lille baby.

Om forfatteren

Prøv Gravidklubben gratis

Få jordemoderhjælp, kurser, e-bøger, lynguides, ugentlige live sessioner – ALT SAMMEN FOR GRAVIDE OG NYBAGTE FORÆLDRE

Læs mere om Gravidklubben her eller prøv den gratis i 7 dage

Halvårligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 99,- / MÅNED Betal kr. 595,- nu og spar 50% ift. et månedsmedlemskab
  • Få alt: Kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • Én-til-én sparring med jordemoder Berit
  • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser
Anbefalet

Månedligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 199,- / MÅNED Betal kr. 199,- pr. måned du er medlem
  • Få alt: Kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • Én-til-én sparring med jordemoder Berit
  • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser

Seneste artikler