Find en babysitter du er tryg ved

Babysits

Du er gravid og venter dit første barn. Nye glæder og udfordringer vil møde dig som forælder, og det kan for nogle være skræmmende. En ting er de følelsesmæssige glæder og udfordringer man kan møde som nybagt forældre, en anden er dem af den mere praktiske natur. En stor del af det at blive forældre er at lære hvordan du håndtere fremmede situationer du ikke har oplevet før. Situationer der kan virke uoverskuelige til tider, men bare rolig, du kommer igennem dem. Du kan dog med fordel forsøge at forberede dig på så mange af de praktiske udfordringer som du kan.

En udfordring alle forældre vil opleve på et tidspunkt, er pasningen af deres børn. For mange står bedsteforældre, andet familie og venner klar til at hjælpe, men med tiden vil man som forældre opdage et behov for en babysitter fra tid til anden.

Hvordan finder du så en babysitter som ny forælder? Ja, det er ikke altid en mulighed at spørge nabopigen om hun vil, og for mange er man måske flyttet for langt væk fra familie. Der er dog håb for alle. I dag, som med så meget andet du mangler, kan du finde det online.

Babysits er en online platform der forbinder forældre og babysittere der søger efter hinanden. De har gjort det nemt, transparent og overkommeligt at finde din næste babysitter. Du sætter selv kriterierne og udvælger selv den rette for dig, Babysits samler blot dine muligheder et sted, hvor du nemt kan navigere imellem dem.

Babysits

Det kan virke skræmmende at finde en person online, men husk på at du stadig er i kontrol. Du overgiver ikke dine børn til en komplet fremmed. Lær hinanden at kende først, gennem beskeder og sæt et møde op hvis begge parter stadig har interesse. Online får du blot et bredere udvalg af muligheder end du ellers ville kunne opnå, som kan sikre du finder det perfekte match til dine børn. Desuden kan du tjekke deres referencer fra tidligere job som babysitter.

Hvis du venter dit første barn, er det godt at forberede sig før dagen kommer og du kan få hjælp gennem graviditetsprocessen og også efter barnet er født. Læs med om nogle af dine muligheder nedenfor.

Graviditetskurser

Det er altid brugbart at følge et graviditetskursus. Med et kursus modtager du en masse vigtig information som senere kan hjælpe dig. Samtidig hjælper det dig til både fysisk og psykisk at blive bedre forberedt til hvad der venter både under og efter graviditeten.

Mødre pleje

Sammen med en jordmoder kan du arrangere mødre pleje til efter fødslen. Med mødre pleje vil du få hjælp tiden efter fødslen til de forskellige nye ting for dig, og samtidig kan du få en masse gode råd. Det kan give en ekstra tryghed at have en der kan guide dig gennem den første tid som nybagt forælder.

Find en babysitter du er tryg ved

Du kan med fordel begynde at lede efter en babysitter, inden du har behov for en. Ved at give dig selv et forspring, fjerner du stress og pres for at finde den rigtige. Du kan tage dig din tid og sikre dig at du finder det rigtige match for dig og dit barn. Start din søgen hjemmefra sofaen og dan dig et overblik over dine muligheder med Babysits.

Når du finder en potentiel babysitter, bør du forsøge at arrangere et møde mellem jer. Et møde er med til at sikre at du kan danne et mere korrekt billede af babysitteren, og kan samtidig også være en mulighed for at se hvordan babysitteren interagere med dine børn, hvis du medbringer dem.

Start jeres forberedelse til at blive forældre, eller find den hjælp i mangler, som forældre, til at passe jeres børn i dag. Besøg Babysits, og start nemt din søgen efter netop jeres babysitter