Vi tilbyder fødselsforberedelse 300+ gratis artikler chat med jordemoder 25+ online videokurser videokonsultationer
Gravid.dk logo
Vi tilbyder fødselsforberedelse 300+ gratis artikler chat med jordemoder Berit 25+ online videokurser online videokonsultation

Få en ny hobby, mens du er på barsel

Få en hobby på barsel

Går du hjemme på barsel med din lille nye guldklump, og ønsker du at få et par timer til at gå, mens din baby ligger og sover? En oplagt mulighed er at få en ny hobby! Der findes nemlig en masse forskellige hobbyer, som ikke er alt for tidskrævende, som man netop ikke har tid til, med en lille ny. Men hvis du blot ønsker en hobby, hvor du prøve noget andet end du normalt gør, og som ikke er særlig tidskrævende, så læs med her. Denne artikel vil omhandle forskellige hobbyer til dig på barsel, hvad end det er online, aktivt eller noget kreativt, du leder efter.

Begynd at stikke eller hækle

Ja, det lyder måske lidt kliche at begynde at hækle eller strikke, mens man er på barsel. Men det er faktisk en oplagt ny hobby for dig. Der findes nemlig en masse forskellige ting, man kan lave ud fra denne hobby, hvad end dette er et tæppe til den lille ny eller nogle små søde sokker. Hjemmelavede ting er altid mere hyggelige, og hvis du begynder at blive rigtig god, kan du måske lave noget til dine veninder, som også har børn. De vil med sikkerhed værdsætte tanken, og du kan få en masse timer til at gå med din nye hyggelige hobby.

Online spil

Har du noget tid foran computeren, mens din baby sover en lur, så er det oplagt for dig at spille forskellige spil online. Hvad end du er til poker eller et helt andet spil, så har du nu mulighed for at dygtiggøre dig indenfor et spil. Hvis du eksempelvis vælger onlinepoker, som din nye hobby, så er en god ide for dig, at læse de seneste nyheder indenfor pokerverdenen. På denne måde bliver du både klogere og bedre til poker. Så hvis dette lyder som noget for dig, så læs Vindipokers anmeldelse af PokerStars lige her.

Babysvømning

Ønsker du at lave noget lidt aktivt, men har ikke mulighed for det helt store med babyen, og ønsker du at babyen kan komme med til denne aktivitet? Så er babysvømning oplagt for jer! Babyen kan som regel deltage i babysvømningen når de er 5 uger gamle helt indtil de er 3 år. Denne aktivitet er både sundt for babyens motorik såvel for dens sanser, og du er sikker på en få en rigtig dejlig oplevelse med dit barn i vandet.

Del artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Andre læste også:
Tigerspring
Baby
De 10 Tigerspring

Tigerspring er en måde at dele babys udvikling op i nogle trin. Forskning på området har vist, at børns udvikling

Babysvøb
Baby
3 ting du skal vide om babysvøb

Babysvøb betyder, at du svøber din baby stramt ind i et klæde. Det er en teknik, som har været brugt