Få råd til det hele inden din baby kommer til verden

Få råd til det hele

Brug ventetiden på forberedelse

Når man er gravid, er der mange ting der skal være styr på før baby kommer ud til verden. Det er godt, at der er hele ni måneder til at forberede sig. Pludselig flyver tiden afsted, med alt hvad du skal nå. Helst inden din kommende guldklump melder sin ankomst, så du ikke skal bruge tid på at spekulere over alt det du ikke fik gjort, men i stedet bare kan nyde det lille, nye menneske, du og din bedre halvdel har skabt sammen. For at kunne gøre det, er det en kæmpe fordel at ordne indkøb af babyudstyr, indrette børneværelse og ikke mindst pakke den taske du skal medbringe den dag vandet går. Jo hurtigere du får styr på tingene, jo mere kan du slappe af. Hvilket både er godt for dig og din voksende mave.

Det bedste til mig og min baby

At være med til at bringe nyt liv til verden er først og fremmest smukt – men også dyrt. Dit liv ændres 180 grader uanset om graviditeten var planlagt eller ej. Du får brug for en masse babyudstyr, der kræver, at du finder den store pengepung frem. Udover at skulle investere i mange ting, ønsker de fleste også at give det bedste udstyr til deres børn. Hvilket som regel også er det dyreste. En graviditet medfører derfor ofte en del uforudsete udgifter, hvilket kan være lidt hårdt for din bankkonto, da pengene førhen blev brugt på andre udgifter.

Førstehjælp til uforudsete udgifter

Derfor er det ingen skam at tage et lån. Selvom vi alle dage har fået banket ind i hovedet at det er bedre at tjene pengene frem for at låne dem, er der stadier i livet, hvor det er helt okay at låne penge for at få tilværelsen til at løbe rundt. At få en baby er en af dem. Udover det er bolig- og bilkøb også reelle grunde til at tage et lån. Så du skal ikke få svedige håndflader eller spændingshovedpine over at optage et lån. Desuden skal du tænke på, at der pludselig er et menneske mere i din hverdag, hvilket også kommer til at koste penge.

Det hele skal nok

Selvom alt dette kan give dig lyst til at gå i seng og trække dynen helt op over hovedet og herved lukke verden ude, bare ved tanken om alt det en lille ny kræver, så skal du nok klare det. Kvinder har gjort det i årtusinder og selvom de ikke gik op i babyudstyr for tusind år siden, så var der andre bekymringer i forbindelse med at få et barn. Det er også helt normalt. Selvom du ikke når alt det du gerne vil inden du starter en ny tilværelse som nogens mor, så skal det hele nok gå alligevel. Husk at nybagte mødre får en masse gaver når babyen er kommet til verden, så tænkt taktisk når du laver dine babyindkøb. Alt det du ikke har nået endnu, skriver du bare på ønskelisten.

Om forfatteren

Prøv Gravidklubben gratis

Få jordemoderhjælp, kurser, e-bøger, lynguides, ugentlige live sessioner – ALT SAMMEN FOR GRAVIDE OG NYBAGTE FORÆLDRE

Læs mere om Gravidklubben her eller prøv den gratis i 7 dage

Halvårligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 99,- / MÅNED Betal kr. 595,- nu og spar 50% ift. et månedsmedlemskab
  • Få alt: Kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • Én-til-én sparring med jordemoder Berit
  • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser
Anbefalet

Månedligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 199,- / MÅNED Betal kr. 199,- pr. måned du er medlem
  • Få alt: Kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • Én-til-én sparring med jordemoder Berit
  • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser

Seneste artikler