Vi tilbyder fødselsforberedelse 300+ gratis artikler chat med jordemoder 25+ online videokurser videokonsultationer
Gravid.dk logo
Vi tilbyder fødselsforberedelse 300+ gratis artikler chat med jordemoder Berit 25+ online videokurser online videokonsultation

Få råd til det hele inden din baby kommer til verden

Få råd til det hele

Brug ventetiden på forberedelse

Når man er gravid, er der mange ting der skal være styr på før baby kommer ud til verden. Det er godt, at der er hele ni måneder til at forberede sig. Pludselig flyver tiden afsted, med alt hvad du skal nå. Helst inden din kommende guldklump melder sin ankomst, så du ikke skal bruge tid på at spekulere over alt det du ikke fik gjort, men i stedet bare kan nyde det lille, nye menneske, du og din bedre halvdel har skabt sammen. For at kunne gøre det, er det en kæmpe fordel at ordne indkøb af babyudstyr, indrette børneværelse og ikke mindst pakke den taske du skal medbringe den dag vandet går. Jo hurtigere du får styr på tingene, jo mere kan du slappe af. Hvilket både er godt for dig og din voksende mave.

Det bedste til mig og min baby

At være med til at bringe nyt liv til verden er først og fremmest smukt – men også dyrt. Dit liv ændres 180 grader uanset om graviditeten var planlagt eller ej. Du får brug for en masse babyudstyr, der kræver, at du finder den store pengepung frem. Udover at skulle investere i mange ting, ønsker de fleste også at give det bedste udstyr til deres børn. Hvilket som regel også er det dyreste. En graviditet medfører derfor ofte en del uforudsete udgifter, hvilket kan være lidt hårdt for din bankkonto, da pengene førhen blev brugt på andre udgifter.

Førstehjælp til uforudsete udgifter

Derfor er det ingen skam at tage et lån. Selvom vi alle dage har fået banket ind i hovedet at det er bedre at tjene pengene frem for at låne dem, er der stadier i livet, hvor det er helt okay at låne penge for at få tilværelsen til at løbe rundt. At få en baby er en af dem. Udover det er bolig- og bilkøb også reelle grunde til at tage et lån. Så du skal ikke få svedige håndflader eller spændingshovedpine over at optage et lån. Desuden skal du tænke på, at der pludselig er et menneske mere i din hverdag, hvilket også kommer til at koste penge.

Det hele skal nok

Selvom alt dette kan give dig lyst til at gå i seng og trække dynen helt op over hovedet og herved lukke verden ude, bare ved tanken om alt det en lille ny kræver, så skal du nok klare det. Kvinder har gjort det i årtusinder og selvom de ikke gik op i babyudstyr for tusind år siden, så var der andre bekymringer i forbindelse med at få et barn. Det er også helt normalt. Selvom du ikke når alt det du gerne vil inden du starter en ny tilværelse som nogens mor, så skal det hele nok gå alligevel. Husk at nybagte mødre får en masse gaver når babyen er kommet til verden, så tænkt taktisk når du laver dine babyindkøb. Alt det du ikke har nået endnu, skriver du bare på ønskelisten.

Del artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Andre læste også:
Tigerspring
Baby
De 10 Tigerspring

Tigerspring er en måde at dele babys udvikling op i nogle trin. Forskning på området har vist, at børns udvikling

Babysvøb
Baby
3 ting du skal vide om babysvøb

Babysvøb betyder, at du svøber din baby stramt ind i et klæde. Det er en teknik, som har været brugt