Gardiner til børneværelset
Hvordan er jeres indretning?

Den perfekte indretning til nybagte forældre

Af Sponsoreret artikel

Når man bliver forældre, så er der utrolig mange ting, som man konstant går og husker på. Derfor kan man nemt komme til at overse områder, hvor man kan forbedre hjemmet – både for forældrenes og barnets skyld. Nedenstående kommer vi nærmere på vigtigheden i naturlig belysning.

En fornuftig mængde af naturligt lys

Naturligt lys er altid at foretrække, men samtidig foretrækkes det også, at man selv kan vælge hvornår, det skal komme. Det er en god idé med mørklægning i barneværelset, især om sommeren, da det som regel stadig er lyst udenfor når barnet skal sove. Man kan altid installere supplerende hvide gardiner, som man i stedet kan trække for, når det er blevet mørkt udenfor. Fordelen ved dette er, at når solen begynder at stå op, så kommer der gradvist mere elegant lysindfald, som vækker både forældre og barn på en behagelig måde. Hvis det har fanget interesse, så er oplagt at få færdigsyede gardiner, da det utvivlsomt giver det bedste resultat.

Det skal give mening og ro

Foruden at færdigsyede gardiner giver det flotteste resultat, så skal det trods alt stadig give ro for både barn og forældre. Mørklægning og hvide gardiner skal installeres fordi, at det vil være en stor hjælp for alle parter. Hvis man ikke har mulighed for at gøre børneværelset mørkt, så bliver det tæt på umuligt at få ungen til at sove.

Det kan desuden være en god idé at omlægge gardinerne i flere af husets rum, da man derved altid kan styre lysets styrke. Selvom man har et børneværelse, så kommer der situationer hvor barn (og selv forældre) falder i søvn i sofaen. Det vil derfor være oplagt hvis ens bedre halvdel kunne justere i lysets indfald, især hvis de to sovetryner sidder midt i solens varme.

Copyright © 2009 – 2023 | Gravid.dk ApS | Algade 5, 1.sal | 4000 Roskilde | TLF 7734 7732 | CVR 41634421
Kortlogo

Opret et gratis medlemskab

og få ugentlige gravidmails, din personlige gravidside og live sessioner samt 7 dages adgang til alle artikler.
Tilmelding Level1