Søg
Close this search box.
Aktiviteter for dig som gravid
Var ridning en del af din hverdag før graviditeten?

Aktiviteter for dig som gravid

Picture of Af sponsor
Af sponsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Som gravid opleves det ofte, at mange tanker strømmer igennem hovedet, da det der skal til at ske, er noget helt særligt og spændende. Til tider kan det dog være svært at vide, hvad man skal begive sig til, i mens man venter på sit lille mirakel.

Ridning er populært

Mange aktiviteter er ganske udmærkede, så længe man selv føler sig godt tilpas med det. Det er vigtigt for den individuelle gravide at vurdere, om det er noget hun synes om. Ridning er en god og afslappende måde at komme lidt væk hjemmefra, men stadigvæk ikke bevæge sig for meget og for hurtigt. Den friske luft vil også altid gavne, så det er værd at tage med i sine overvejelser. Hvis du rider en tur som gravid, skal du være opmærksom på, at Sundhedsstyrelsen, på grund af risiko for faldulykker, fraråder ridning i graviditeten. Men hvis du er vant til at ride og du kender din hest godt, er det op til dig, om du alligevel vil ride en tur.

Massevis af rideudstyr hos Happy Horse

Hvis du ridder som gravid, er det dog vigtigt, at der er styr på dit rideudstyr. Rideudstyr er vigtigt, da det er det der sørger for at beskytte dig. Du kan finde rideudstyr hos happy horse i fantastisk kvalitet. Der findes massevis af forskelligt udstyr som du kan vælge i mellem, og skulle tvivlen komme dig til gode, så står de gerne med åbne arme og vil hjælpe dig. De har 30 års erfaring med dette, og gør en dyd i, at alle kunder får en god oplevelse hos dem.

Rideudstyr i børn- og baby størrelser

Udstyr er der nok af, og du vil med garanti kunne finde lige det du søger. Skulle ridning blive en ting du nyder stor glæde af, og har lyst til at lære dit kommende barn også, så har de også rideudstyr i børn- og baby størrelser. Hos Happy Horse har de det hele, det handler blot om at spørge, hvis der er noget du er i tvivl om.