Vi tilbyder fødselsforberedelse 300+ gratis artikler chat med jordemoder 25+ online videokurser videokonsultationer
Gravid.dk logo
Vi tilbyder fødselsforberedelse 300+ gratis artikler chat med jordemoder Berit 25+ online videokurser online videokonsultation

Aktiviteter for dig på barsel

camping

Der er næsten intet, der slår tiden som nybagt mor. Du kan sikkert nikke genkendende til, at det på en og samme tid er den mest fantastiske tid men samtidig også den mest stressende periode i dit liv, hvorfor det er vigtigt at finde nogle ting at lave, som får dig til at slappe af og nyde tiden i fulde drag.

Træk stikket ud og nyd hinanden

Der er intet, som får en til at falde mere ned i gear end at være i naturen. Camping er derfor blevet én af danskernes mest foretrukne ferieform, og denne tendens ses især hos børnefamilier. Mange elsker simpelthen friheden, som ses ved campingformen, hvor der på mange måder er højt til loftet, og børnene på den måde kan få lov til at rende frit rundt og lege. Men denne ferieform giver også dig og din partner et break, hvor I rigtigt kan nyde hinanden og barselstiden. Her er der uendelige muligheder for at gå lange ture med barnevognen i smukke omgivelser, hvorfor det er det helt rigtige valg for dig, som ønsker at slappe mere af under din barsel.

Huskelisten

Hvis I er førstegangscampister, kan det være helt overvældende at få styr på alting, da der findes så meget forskelligt udstyr til campingferien, hvorfor det i starten er en god ide blot at have styr på de mest nødvendige ting. Én ting, som er helt essentiel at medbringe, er en cykelholder til campingvogn, da dette giver jer størst mulig frihed. Med en cykelholder har I således mulighed for at medbringe jeres cykler, og I kan derfor cykle en tur i skoven. Hos CF Horsens har de alt udstyr til din campingferie, så her kan du med fordel kigge. Efter du har fået styr på alt det praktiske, er det bare med at komme afsted og nyde friheden, naturen og barselstiden.

Del artikel:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Andre læste også:
Tigerspring
Baby
De 10 Tigerspring

Tigerspring er en måde at dele babys udvikling op i nogle trin. Forskning på området har vist, at børns udvikling

Babysvøb
Baby
3 ting du skal vide om babysvøb

Babysvøb betyder, at du svøber din baby stramt ind i et klæde. Det er en teknik, som har været brugt