7 gave ideer til din gravide kæreste
7 gave ideer til din gravide kæreste

7 gaver ideer til din gravide kæreste

Af sponsor
Af sponsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Vi kan jo lige så godt indse det, for det nytter ikke at blive ved at undgå det. Julen kommer lige om lidt! Og så er det, vi skal til det store gaveræs igen.

Til gengæld har du det noget lettere, hvis din kæreste er gravid, for der er masser af ting, man kan glæde en gravid med. Og kvinder elsker jo at blive forkælet, og det gør sig måske ekstra gældende når de er gravide, da de kan gå rundt og føle sig tykke og ikke særlig attraktive.

Vi kommer her med 7 gode bud på, hvad du kan give din gravide kæreste i julegave:

Luksusbrunch gaven

Luksus brunch for 2: Julegaven der ikke slår fejl. Overrask med en god brunch eller middag og hyg om hende hele dagen. Tag en tur ud og hyg jer, men husk, at hvis hun er meget gravid, at hun ikke kan gå flere kilometer. Så planlæg omhyggeligt en kort rute. Så længe I bare hygger, gør det ikke noget, at I ikke vader hele byen tynd. Bliv inspireret til en hyggelig dag hos GoDream her.

Creme gaven

Kvinder elsker at se godt ud for deres mænd. Og en god creme er en af de mange metoder, som de bruger til at opnå dette. Køb derfor en creme, som er i særklasse og ikke blot den sædvanlige med striberne. Køb en creme fra Nilens Jord, med den sikre du god kemi for både din kæreste og jeres ufødte barn. Du finder cremen her.

Tøj gaven

En klassiker inden for kvindegaver. Denne gang er du dog mere udfordret, da det kan være noget sværere at finde tøj til en gravid end ellers. Og et gavekort til en tøjbutik er nok heller ikke lykken. Prøv derfor at gå ind på BabySam som har tøj til gravide samt nybagte mødre.

Giv en Bæresele eller slynge

Der skal købes rigtig mange forskellige remedier første gang, der kommer en lille ny til verden, og en af de ting, som rigtig mange kvinder ikke fortryder de har investeret i, er en bæresele eller vikle. Med denne sele kan baby hænge ubesværet på mors mave, mens der gøres rent, laves mad, smøres madpakker, til gåturen i det fri eller hvad man nu kan finde på. Nemt og bekvemt, en lille snært af frihed, når baby bare gerne vil være hos mor hele tiden. Vikler og bæreseler kan bla. købes hos babysam.dk

Smykke gaven

Endnu et sikkert hit hos de fleste kvinder! Men det skal jo ikke være et hvilket som helst smykke. I stedet for at gå til den lokale guldsmed og vælge et på hylden, så få lavet et unikt smykke, som ingen andre har f.eks. med en indgravering af dit kommende barns navn, hvis I altså er blevet enige! Ellers er det nok bedre at vente med selve graveringen til i er 200% sikre på det :)
Du kan også overveje en bamse, med dit barns navn indgraveret.

Parfume gaven

Parfume er også noget, de fleste kvinder vil sætte stor pris på. Dog er der nogle gravide, som er meget sensitive omkring lugt, når de er gravide, og som også gerne vil undgå skadelige stoffer. Derfor skal du nok gå efter parabenfri parfume, og det samme gælder makeup, hvis du smider det med i puljen. Du kan vælge at købe Nilens Jord, så er du sikker på, der ikke er noget usundt, i den makeup du giver i gave.

Den ultimative Get-away gave

Til sidst skal du have et fif som ikke kun vil gøre din gravide kæreste godt, men også dig selv og ikke mindst, jeres forhold. Giv hende et weekendophold med forkælelse og tid til jer to. Hvis i venter jeres første barn, så er det NU at i skal sætte ind på hyggen og romantikken sammen. Når først den lille kommer, vil der nok gå noget tid før i har mod på, og overskud til, at bare være jer to igen i en hel weekend. Så bestil et ophold fx her hos GoDream som har et rigtig bredt udvalg.

Det var lidt om hvad du kan give din kæreste i julegave, fødselsdagsgave, barselsgave eller blot som en forkælelsesgave. Uanset hvad du giver hende, så giv det med kærlighed, så vil du ikke gå galt i byen.

God fornøjelse!