Er du bange for, at barslen skal blive for lang?

4 gode tips til en ny hobby under din barsel

Af sponsor
Af sponsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Står den på familieforøgelse i den nærmeste fremtid, eller er du allerede gået på barsel med den nyfødte, så vil du helt sikkert få lyst til at finde dig en ny hobby. For selvom det siges, at børnepasning er på fuld tid, så kan du få brug for et pusterum indimellem, hvor der bare er tid til dig selv. Vi kommer med fire gode bud på, hvad du kan finde på af nye hobbyer, imens du er på barsel, og uden det kræver det helt store.

Find din indre kunstner frem

Rigtig mange kommer med tiden til at glemme deres kreativitet en smule, og håndværket bliver lagt på hylden. Nu har du endelig muligheden for at tage det frem igen eller udfordre dig selv og kaste dig ud i malerkunsten. Find din indre kunstner frem og begynd på at male eller tegne. Denne kunstform er særligt terapeutisk og hjælper dig med at finde ro i kroppen. Det er lige meget, om du er god eller dårlig til at male, så længe du synes, det er sjovt.

Vil du gerne lære lidt mere om at male, så kan du tage online kurser på WeTeach.dk. På den måde kan du komme godt i gang med dine nye projekter. Kom eksempelvis i gang med et akvarelkursus her, så du kan følge med på tidens nyeste trend inden for hjemmelavede billeder til boligen.

Læsning

En anden mulighed, du har, er at finde lysten til at læse igen. Denne hobby er for dig, der altid har nydt en god bog, imens der er ro omkring dig. Du kan sætte dig et mål om at læse dine bøger eller give dig selv nogle små udfordringer, som du skal løse undervejs. Det kan også være, at du altid har haft en drøm om at skrive din egen bog. I dette tilfælde har du passende tiden til det, imens du er på barsel. Start med at få styr på, hvad den skal handle om, og så skal du bare gå i gang.

Kom i god løbeform

Har du en lille drøm om at løbe et stort motionsløb engang, eller vil du bare gerne tilbage i topform? Så kan du passende sætte dig for at blive en god løber. Find et program, der passer ind i din hverdag, og som er realistisk for dig at starte på. Du kan altid tage barnet med på din løbetur, eller også kan du vælge at give dig selv lidt fri, når din partner kommer hjem fra arbejde. Så får du også lidt tid til dig selv.

Mød nye mennesker

En sidste mulighed for dig er, at du kommer ud i din by og får dig nogle nye bekendtskaber. Der er mange mødre på barsel hele tiden, og derfor vil du med garanti møde nogle af dem på den nærliggende kaffebar eller på biblioteket. Tag derned og fald i snak med de andre mødre. Måske det viser sig, at I har meget tilfælles.