3 hyggelige aktiviteter for dig og din partner efter graviditeten
Brug ventetiden på at pleje forholdet.

3 hyggelige aktiviteter for dig og din partner efter graviditeten

Af Sponsoreret artikel
Af Sponsoreret artikel

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Det kan være at finde tid til hinanden med en lille nyfødt under armen. Her giver vi tre gode forslag, og ideer, til at holde parforholdet ved lige – også når den lille nye gerne vil have al din opmærksomhed.

Få en ny fast date night med babysvømning

Det er ikke for sjov, at babysvømning er så populært. Det er ikke kun godt for din guldklump at komme i vandet og vænne sig til det. Det kan også være en god aktivitet og mulighed for dig og din partner til at have en fast tid og dag at kunne tilbringe tid sammen. Det kommer måske ikke til at ligne de dates, I havde før, I fik den lille, men det er rigtig god kvalitetstid for jer alle, og noget som I kan nyde sammen.

Bag dig til en glad baby – og partner

En anden god aktivitet er bagning. Det er måske ikke det sundeste, men hvem har ikke set det klassiske billede af en baby med mel eller kage i hele ansigtet og med et kæmpe grin på, poppe op på Facebook, og derved tage sig selv i at trække lidt på smilet? Det kunne blive din lille elskling, der sidder der og hygger sig, imens du kan hygge dig med at lave selve kagen med din partner. Bageopskrifter findes der masser af på nettet, og der vil helt sikkert være noget der falder i jeres alles smag.

Musik, sang og dans skaber glæde

Den sidste ting som anbefales, er i det musikalske hjørne. Vi har alle hørt om, at musik skulle påvirke barnets adfærd for fremtiden, men uden at kunne sige det med sikkerhed, kan vi med sikkerhed sige at musik helt sikkert er sjovt og lærerigt – ikke kun for barnet, men også for dig og din partner. Om man er garvet musiker, eller aldrig har rørt et instrument før, gør ingenting. Ender det i dans, gavner det desuden dit barns rytmik.