3 apps der hjælper din graviditet
Hvilken graviditets app har du på telefonen?

3 apps der kan hjælper dig i din graviditet

Af sponsor
Af sponsor

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Som gravid nu til dags bombarderes man konstant med gode råd og tips, og man har mulighed for at søge generelle informationer om graviditeten og rollen som mor overalt på internettet. Dette kan for rigtig mange kvinder skabe stor forvirring. Derfor er det vigtigt, at alt den information du får, er lavet af fagpersoner, præcis som her på Gravid.dk.  Men ønsker du også at få information om dig og dit barn via en app, kommer her 3 gode foreslag til apps du kan hente.

Men først skal du naturligvis sikre dig, at du har en nyere smartphone, der kan hente de 3 apps, vi i denne artikel anbefaler. Mangler du en ny mobil, kan du besøge mobiltest.dk for nyheder om mobiltelefoner og tilbehør. På hjemmesiden finder du et hav af nyheder og anbefalinger af de nyeste mobiltelefoner, læs f.eks. deres anmeldelse af sony xperia xa1 her.

Når du har sikret dig, at du har en smartphone, der kan hente de følgende apps, er du klar til at læse mere om dem og efterfølgende udforske dem hver især:

Gravid – Mens Du Venter

Denne app er udviklet i samarbejde med Jordmoderforeningen og Sundhedsstyrelsen, så du kan trygt bruge app’ens mange råd og anbefalinger som selvfølgelig kommer fra fagpersoner.

App’en guider dig igennem din graviditet uge for uge og tilbyder gode råd om alt fra kost til parforhold. Med app’en kan du desuden holde styr på fotos, graviditetsøvelser, dagbogsnotater og jordmoderkonsultationer. App’en er udarbejdet efter danske forhold og i overensstemmelse med danske anbefalinger om graviditet og fødsel.

Gravid Med Diabetes

Gravide kvinder med diabetes skal holdes ekstra øje med for at sikre, at alt går, som det skal, og at barnet har det godt under hele graviditeten. Som hjælp til dette er app’en Gravid Med Diabetes blevet udviklet. App’en henvender sig både til gravide med type 1-, type 2- og graviditetsdiabetes og præsenterer de mange ting, som gravide med diabetes skal forholde sig til.

I app’en finder du blandt andet råd og vejledning om blodsukker, kost, insulin og scanninger. App’en er udviklet i samarbejde med forskere og eksperter fra Rigshospitalets Center for Gravide med Diabetes og opdateres hele tiden med den nyeste forskning på området. 

Smerteapp

Denne app kan være smart at bruge når du når til det tidspunkt i din fødsel hvor det er en god ide at tage tid på dine veer. Appen er gratis og du kan bruge den til  at måle tiden og varigheden af dine veer. På den måde kan app’en desuden hjælpe dig med, om det er ved at være tid til at kontakte din jordemoder.
Men husk at selvom du bruger denne app er det vigtigt at du forinden din fødsel forbereder dig. Men det er også vigtigt at du lytter efter din egen krop og dermed ikke overlader alt til ve-måling og appen. Her kan du blive fødselsforberedt af en jordemoder og dermed blive bedre til at lytte til din egen krop.