Anmeldelse af træbogstaver fra Villavejen.com

af | 28.12.2017

Når alfabetet er spændende

Her hos os har vi en dreng, som trods hans blot 4 år, er yderst interesseret i alfabetet og bogstaver. Derfor har vi kigget nærmere på træbogstaver fra .

er en dansk virksomhed, som tilbyder et stort udvalg af sjove motiver, når det kommer til boliginteriør til børneværelset. De har stort fokus på superhelte og prinsesser og bogstaverne fra Villavejen.com er, som alle deres andre produkter, håndlavet design i høj kvalitet. Når du handler hos Villavejen.com er der ingen tvivl om, at børneværelset vil blive dekorativt og fantasifuldt.

Flot design og god kvalitet

Træbogstaverne er 10 cm høje og har en meget dekorativ struktur på forsiden. De er skåret i egetræsfiner og har en tykkelse på 6 mm.  Denne størrelse gør dem meget legevenlige for de små fingre, og her i huset er der blevet leget lystigt med alle bogstaverne.
Du kan selvfølgelig også vælge at hænge bogstaverne op et sted, men da de ikke limes fast, bliver der mulighed for også at bruge bogstaverne som legetøj.

Villavejen.com medsender nemlig elefantsnot, som du kan bruge til at hænge bogstaverne op med, hvilket fungerer helt fint, da bogstaverne ikke vejer meget. Dette gør det også meget nemmere for børnene at være med, når bogstaverne skal hænges op, da de nemt kan justeres. Det giver også mulighed for at rykke rundt på bogstaverne, hvis du er typen som tit flytter rundt eller får nye idéer.

En verden af fantasifulde produkter

Du har mulighed for at købe præcis de træbogstaver, som giver mening for dig. Men du har også mulighed for at købe hele alfabetet i flot birkefiner, hvilket giver mening, hvis man har et barn, som er nået dertil hvor bogstaver, alfabetet og stavning har stor interesse. Hvis du ønsker at kigge nærmere på bogstaverne, .
Hvis du syntes at enkle bogstaver er for kedelige, byder også på en masse andre spændende og fantasifulde produkter, både med og uden bogstaver. .

Følg dit graviditetsforløb uge for uge.

Emailen findes i forvejen Klik her for at logge ind

Udregn min termin

Indtast din sidste menstruations første dag


Vælg den region du skal føde i

Fra Gravid.dk’s Youtube kanal

gravid.dk favicon

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Et must for enhver gravid og familie med småbørn.

Tak fordi du tilmeldte dig

Pin It on Pinterest