Anmeldelse af fiskeolie fra Puori

fiskeolie i graviditeten

Der er mange fordele ved at indtage fiskeolie under din graviditet – det er slået fast igennem mange forskellige forskningsstudier igennem tiden. En af fordelene ved indtagelse af fiskeolie i graviditeten er, at du kan mindske risikoen for astma hos det kommende barn. Hvis du vil vide mere om dette, kan du læse mere her.

Hvilket produkt skal du vælge?

Det er altså en god idé at spise fiskeolie, også kaldet omega-3, men hvilket produkt skal du så vælge?
Her vil jeg gerne hjælpe dig på vej i junglen af forskellige produkter. Jeg har undersøgt markedet og kigget nærmere på de produkter, som indeholder en meget høj dosis af omega-3.

Jeg er faldet over “Omega-O3” fra firmaet Puori. Årsagen til at jeg valgte Puori var, at deres produkter er nogle af dem, som har det højeste indhold af omega-3 på markedet.
I Danmark kan fiskeolieprodukter variere meget i dosis af omega-3. Et  produkt ligger typisk på omkring 500 mg til 1500 mg. Puoris fiskeolie findes både i flydende form og som tabletter og de indeholder henholdsvis 2081 mg og 2000 mg.

Rene produkter

Puori lægger stor vægt på at være så rene og naturlige som muligt. I den flydende Omega-O3 har firmaet valgt at benytte antioxidanter fra rosmarin, for at stabilisere og give en bedre smag og lugt, fremfor at opnå denne effekt, ved at benytte diverse E-numre.
Herudover er der i olien iblandet MTC olie fra kokosnød. MCT olie er en sund og letfordøjelig olie, som blandt andet er med til at stabilisere blodsukkeret og som kan have en positiv effekt på kronisk inflammation. Med andre ord er der kredset for detaljerne og udelukkende benyttet rene ingredienser, som gør noget godt for din krop.

Igennem en måned har hele familien herhjemme derfor testet dette produkt. Vi er blevet store fans af Puori, men specielt olien har vi fået smag for. Den smager af citron og vi har nydt godt af at komme olien i vores smoothies om morgenen. Selv min lille søn på 4 år er vild med at få olien i sin smoothie.
Pillerne er store, så hvis du har svært ved at sluge piller, er det en god idé at vælge den flydende olie i stedet. Til gengæld vil jeg sige, at hvis pillerne er et øjeblik i din mund, inden du sluger dem, ender du faktisk med at have en god smag i munden. I pilleudgaven har Puori nemlig også kælet for den gode smag.

Noget af det bedste ved dette produkt er, at du ikke oplever grimme gener med bismag af fisk, hverken lige efter du har indtaget produkterne eller hvis du senere på dagen slår en bøvs.

IFOS (International Fish Oil Standards program) certificeret

IFOS er et firma, som tester omega-3 fiskeolie som tredjepartstest. Det vil sige, at de tester produkter helt uafhængig af virksomheden, kun til fordel for dig som forbruger.
De sætter de højeste standarter inden for fiskeolieindustrien og de har fokus på renhed og kvalitet. Ud over at kontrollere, at fiskeolien holder det antal mg omega-3 som er lovet på pakkens label, er der blandt andet også fokus på indhold af tungmetaller i fiskeolien.

Puori har opnået 5 ud af 5 stjerner i netop IFOS certificering. Et af de parametre de er bedømt på, er, at indholdet af tungmetaller er lavt. Dette skyldes, at Puori laver deres olie af vilde ansjoser fra Stillehavet. Her sørger firmaet for at fange de små ansjoser, for netop at minimere indholdet af tungmetaller. Dette er en rigtigt god egenskab ved dette produkt for dig som er gravid, idet tungmetaller kan skade dit ufødte barn.

Er Puori pengene værd?

Med en markedspris på omkring kr. 200 for en mængde, der svarer til en måneds forbrug, er der muligvis nogle, som vil synes, at det er meget dyrt i forhold til mange andre fiskeolieprodukter. Men her er jeg ikke enig! Det, du skal huske på, er, at med Omega-O3 fra Puori, er du sikker på, at omega-3 mængden stemmer overens med det, som er lovet af producenten. Du ved, at der er arbejdet for, at du indtager mindst mulige tungmetaller og derudover kan du også nyde, at der er kredset for produktets renhed. Endvidere får du en smag som du ligefrem kan nyde, når du spiser din fiskeolie. Så ja, jeg mener bestemt Puori er hver en krone værd.

.

Artiklen indeholder sponsoreret links

Om forfatteren

Jordemoder Berit

Jordemoder Berit

Hele Danmarks jordemoder, Berit Wolff Roed (1977) har arbejdet som jordemoder på sygehuse i Holbæk, Roskilde og Hvidovre, siden hun blev uddannet fra professionshøjskolen i 2010. I 2017 gik hun fuld tid ind på at gøre Gravid.dk til Danmarks bedste informationsside for gravide, og året efter startede hun Gravidklubben som er online forberedelse af gravide og nybagte forældre.

Prøv Gravidklubben gratis

Få jordemoderhjælp, kurser, e-bøger, lynguides, ugentlige live sessioner – ALT SAMMEN FOR GRAVIDE OG NYBAGTE FORÆLDRE

Læs mere om Gravidklubben her eller prøv den gratis i 7 dage

Halvårligt

INKL. GAVEKORT PÅ 250,- TIL VORES FORLØB
PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 99,- / MÅNED Betal kr. 595,- nu og spar 50% ift. et månedsmedlemskab
  • Få alt: Kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • Én-til-én sparring med jordemoder Berit
  • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser
  • Velkomstgave på 250 kr. til et valgt frit forløb hos Berit
Anbefalet

Månedligt

PRØV GRATIS I 7 DAGE
kr 199,- / MÅNED Betal kr. 199,- pr. måned du er medlem
  • Få alt: Kurser, konsultationer, e-bøger mm.
  • Én-til-én sparring med jordemoder Berit
  • 7 dages gratis prøveperiode - uden forpligtelser

Seneste artikler