Anmeldelse af Zentabox.dk – nemme vitaminer

af | 03.09.2018 | Anmeldelser

Vitaminpiller på abonnement – kan man det?

Ikke alene kan man få vitaminer på abonnement, det er simpelthen også smart og nemt med Zentabox.

Zentabox er et koncept, hvor du med posten får tilsendt præcis de vitaminer, som din krop har brug for.
Du starter hele din bestilling med at besvare forskellige spørgsmål omkring dine kost- og motionsvaner samt din sundhedstilstand og livssituation. Ud fra dine svar laves en analyse, som giver en idé om, hvilke kosttilskud din krop har brug for.

Når din bestilling er gennemført, er der en vitaminboks på vej med posten til dig.
I boksen gemmer der sig 28 små poser, som dagligt skal forsyne dig med de vitaminer og mineraler, din krop har brug for.

Det er ikke så sjældent, at jeg som jordemoder møder gravide, som har svært ved at huske at tage deres vitaminer. Derfor kan det også være af afgørende betydning, at det hele er gjort så nemt som muligt, og hvis du vælger at få dine daglige vitaminer hos Zentabox, gør du det lidt nemmere for dig selv.

Zentabox – når du er gravid eller gerne vil være gravid

Som nygravid har du sikkert oplevet, at du pludselig skal tænke lidt mere over det med vitaminer og mineraler samt hvordan din kost er sammensat. Det er også det emne, som du snakker med din jordemoder om ved det første jordemoderbesøg. Med vitaminer fra Zentabox sikrer du dig, at du følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger og at du dermed får, hvad du skal have som gravid.
Zentabox er nemlig et firma, som har deres overvejelser i orden. De er med på den nyeste forskning og deres bokse er bygget op ud fra Sundhedsstyrelsens anbefalinger og evidensbaserede forskning. Derfor kan du trygt, som gravid, vælge at besvare spørgsmålene og derefter tro på, at du får præcis, hvad din gravide krop har behov for i din Zentabox.

Et sundt og sikkert valg

En anden tryg ting ved Zentabox er, at alle deres produkter er allergenefri, glutenfri, og laktosefri. Zentabox garanterer også, at deres produkter er GMO-fri. GMO er en forkortelse for Genetisk Modificerede Organismer, altså er vi sikret, at Zentabox ikke bruger genmodifiserede  planter eller dyr i deres produkter. Sidst men ikke mindst er Zentabox selvfølgelig GMP certificeret, hvilket er en certificering, som er udstedt af Lægemiddelstyrelsen og som sikrer os, at fremstillingen af deres produkter, er som den skal være.

En nem måde at få sine vitaminer på

Zentabox, vitaminer på en nem mådeDet er sjældent at 5 forskellige vitaminglas pynter på et spisebord, men problemet med at sætte glassene i skabet i stedet, er, at de fleste af os så glemmer at tage vores vitaminer.
Zentabox har ikke kun tænkt på nemheden, men også på, at det godt må være lidt dekorativt at have sine vitaminer stående fremme. Derfor kommer vitaminerne i en hvid boks med lidt sort tekst, som kan passe ind i de flestes hjem. Så er det nemmere at huske sine vitaminer i dagligdagen.

Inde i boksen ligger en rulle med 28 poser. Hver pose gemmer på de vitaminer, du dagligt skal have. Det er nemt at rive en pose af rullen og på en gang få alle de vitaminer og kosttilskud du som gravid skal have.

Hvis du en dag spiser ude, eller er på rejse, er det virkelig nemt at tage sine vitaminer med. Du kan nemlig sagtens have en pose eller flere liggende i en taske og dermed huske dine vitaminer, selvom du ikke spiser hjemme.

Der er derfor mange gode grunde til, at jeg varmt vil anbefale en Zentabox, både til dig som ønsker at blive gravid, dig som er gravid, dig som ammer eller dig som bare ønsker at blive lidt sundere.

Få rabat, når du bestiller din Zentabox

Da boksen bygger på et individuelt behov, kan det være svært at sige, præcis hvad din boks kommer til at koste. Men hvis vi tager udgangspunkt i de basale vitaminbehov for gravide, er prisen på en boks kr. 180,00. Da Zentabox altid giver rabat på første boks, får du denne til kr. 149,00.

Til dig, som er bruger af Gravid.dk, er der mere rabat at hente! Zentabox giver nemlig 10% rabat løbende til dig, som er bruger af Gravid.dk. Ved bestilling skal du indtaste rabatkoden “graviddk10”. Dermed kan du få din månedlige boks for kr. 168,00 og den første for kr. 134,50.

Hvis du vil gøre det endnu billigere for dig selv, kan du få første boks med 50% rabat. Som medlem af Gravidklubben.dk får du nemlig yderligere 50% i rabat på din første boks. Alt du skal gøre, er at melde dig ind i klubben, så får du automatisk en rabatkode, som sikrer dig første boks til kr. 74,50 og herefter får du selvfølgelig også 10% på de efterfølgende.
Læs mere om gravidklubben her.

 

 

 

 

Hvor nyttig var dette?

Følg din graviditet uge for uge.

Emailen findes i forvejen Klik her for at logge ind

Udregn min termin

Indtast din sidste menstruations første dag


Vælg den region du skal føde i

Pin It on Pinterest