Anmeldelse af Bellas klædeskab

Bellas klædeskab

Der er et hav af webshops med børnetøj, legetøj og udstyr derude, og vi har alle vores favoritter. En af vores favoritter her på Gravid.dk er Bellas klædeskab.

Bellas klædeskab er et helt unikt univers til de mindste børn fra 0-6 år, hvor du finder eventyrligt legetøj, lækkert børnetøj og udstyr af høj kvalitet. Alt er nøje udvalgt af de to ejere Ava og Almina, og du finder ikke noget, som de to ikke selv ville give deres egne børn.

Inspirationen bag Bellas klædeskab er Ava og Alminas egne døtre Annabella og Bella Noora – deraf også navnet Bellas klædeskab.

Hos Bellas klædeskab finder du alle de populære mærker som Soft Gallery, Petit by Sofie Schnoor, Enfant, Mini A Ture og mange flere. Men du bliver også introduceret til brands, som ikke er helt ligeså kendte i Danmark som Mimi & Lula og Moulin Roty, som begge byder på fortryllende legetøj til de mindste.I Bellas klædeskab finder du et nærvær og en passion, du ikke finder mange steder, og du kan altid være sikker på at få en god oplevelse og service hver gang, du handler i Bellas klædeskab.

Om forfatteren

Andre læser lige nu