Anbefalinger til gravide

Anbefalinger til gravide

Velkommen til vores Anbefalings-sektion, hvor vi har samlet værdifulde råd og anbefalinger direkte fra jordemoder Berit.

Efter utallige forespørgsler om anbefalinger inden for forskellige emner har jordemoder Berit valgt at gå dybt i sømmene på forskellige produkter, for at kunne samle det hele på et sted, så du er hjulpet bedst muligt på vej.

Vi stræber efter at give dig de bedste anbefalinger, derfor har vi kun udvalgt og pålidelige samarbejdspartnere, som vi kan stå inden for, og som vi ved kan være med til at gøre noget særligt for dig i din rejse mod forældreskab

Vores samarbejdspartnere

Bliv kvit med tvivlen og gør jeres familiedannelse mere informeret og tryg
med et overblik over jordemoderens anbefalinger

Få foreviget maven

Forevig Liv har gjort det muligt for dig at blive ved med at kigge på og røre ved din gravide mave.

Med en unik designet statuette af din gravide mave bliver graviditeten foreviget og kan pryde dit hjem i mange år frem, til glæde for både dig selv og din baby.

Hvis du ønsker at bevare et unikt minde om din mave, har det min varmeste anbefaling, at du kigger nærmere på Forevig Liv.

Kæmper I for at opnå graviditet?

Babyplan har min klare anbefaling, hvis I ønsker at opnå graviditet.

Hos Babyplan får du langt mere end ægløsningstest og graviditetstest; de er nemlig klar til at guide jer igennem, så I kan opfylde ønsket om en graviditet.

Olívy baby care - diaper change

Jeg anbefaler Olívy baby care til bleskift, fordi Olívy er et naturligt og mildt produkt, der efterlader huden ren, plejet og beskyttet mod den næste fyldte ble. Det er en meget skånsom og effektiv måde at forebygge rødme og hudirritationer i bleområdet. 

Når forældre gør Olívy til et fast pusleritual, kan de nemt og med god samvittighed passe på den sarte babyhud.

Få hjælp til søvnen med Cocoon

Cocoon Company har fokus på sundhed og på at producere miljøbevidste og kemifrie produkter, helt uden at gå på kompromis med kvaliteten, som i særdeleshed er i topklasse.

Herudover er servicen i top, og du vejledes ud fra individuelle behov. Derfor kan jeg med stolthed anbefale Cocoon.

Få opsamlet stamceller

Dit barns navlestreng rummer kraftfulde stamceller, der er afgørende for fosterudviklingen. De samme celler har potentielle helbredsmæssige fordele for hele din familie senere i livet.

Stamcellebehandling er en global grundpille for mange alvorlige sygdomme. Alligevel er de fleste vordende forældre uvidende om muligheden for at få bevaret disse livreddende celler fra moderkagen og navlestrengen. Vælg den bedste stamcelleopbevaringsservice hos Cellaviva.

Kæmper I for at opnå graviditet?

Babyplan har min klare anbefaling, hvis I ønsker at opnå graviditet.

Hos Babyplan får du langt mere end ægløsningstest og graviditetstest; de er nemlig klar til at guide jer igennem, så I kan opfylde ønsket om en graviditet.

Boost dit indre

Om vores samarbejdspartnere

At blive anbefalet af os kræver noget ganske særligt.

Som fagligt medie med en fast jordemoder om bord tager vi vores anbefalinger meget alvorligt. Derfor er vi stolte af at samarbejde med en række pålidelige partnere, der deler vores vision om at støtte og berige forældreskabsrejsen.

Når vi indgår et partnerskab, er det vigtigt, at det er grundlagt på fælles værdier og engagement i at skabe en positiv indvirkning på jeres vej til at blive forældre eller udvide familien.

Alle samarbejdspartnere har betalt et gebyr for at blive fremhævet her. Dette gebyr dækker den tid det tager at opsætte al tekst, billeder og links.

Ønsker du at komme i betragning som samarbejdspartner og indgå i vores anbefalinger, kan du kontakte Jordemoder Berit her.